Lindberg-Lund Oy
teknilliskemiallisten tuotteiden
markkinajohtava toimittaja

Finsk_flagg English - Lindberg & Lund AS
Etsi data

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kertoo miten Lindberg & Lund Oy AB kerää ja käsittelee henkilötietoja. Lindberg & Lund Oy Ab vastaa henkilötietojen käsittelystä ja noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tässä selosteessa on kerrottu, mitä oikeuksia sinulla on kun tallennamme henkilötietojasi Lindberg & Lund Oy:n asiakasrekisteriin ja miten yleisesti käsittelemme henkilötietojasi voimassaolevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.


1. Henkilötiedot

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja, jotta voimme perustaa sinusta Lindberg & Lund Oy:n asiakkaan.

Henkilötietoihin kuuluvat mm. Y-tunnus, postiosoite, nimi, työtehtävä, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja toivottu yhteydenottotapa. Jos asiakastilin avaamishetkellä ilmoitat yrityksenne muiden henkilöiden henkilötietoja, vastaat siitä että yrityksesi edustaja saa infon näistä ehdoista ja siitä, miten Lindberg & Lund Oy käsittelee henkilötietoja.

1.1 Rekisterin pitämisen käyttötarkoitus

Henkilötietojasi, yrityksen edustajana, käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakastilin avaamiseen yrityksessämme
  • Laskujen lähettämiseen
  • Uutiskirjeiden, luetteloiden ja tarjousten lähettämiseen
  • Mahdollisten valituskäsittelyiden ja reklamaatioiden helpottamiseen
  • Kutsujen lähettämiseen Lindberg & Lund Oy:n mahdollisiin erikoistapahtumiin
  • Historiatietoihin perustuvien eikoistarjouksien lähettämiseen
  • Yhteydenottihin koskien asiakassuhteen kehittämistä sekä teknisiin kyselyihin vastaamiseen
  • Lindberg & Lund Oy:n tekemiin markkina- ja asiakastyytyväisyystutkimuksiin
  • Asiakaskysymyksiin vastaamiseen ja seurantaan Lindberg &Lund Oy:n asiakaspalveluun yhteydenoton jälkeen
  • Tuotteidemme markkinoimiseen ja tuoteuutuuksien sekä asiakkaan käyttämän tuotteen ominaisuusparannuksien tiedottamiseen

Säilytämme tilaustietoja liittyen kirjanpito- ja laskunkäsittelyyn sekä takuu- ja palautusasioihin 10 vuotta. Turvallisuussyistä tallennamme myös tilauksissa käytetyt IP-osoitteet.

1.2 Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Henkilötiedot poistetaan pyydettäessä asiakassuhteen loppuessa tai erikseen pyydettäessä.
Mikäli saamme tiedon sinulta, tai muuta kautta, että et enää työskentele yrityksessä tai että et enää edusta yritystä Lindberg & Lund Oy:n asiakkaana, henkilötietosi poistetaan.

1.3 Jaammeko henkilötietojasi muiden osapuolten kanssa?

Jaamme henkilötietojasi seuraavien osapuolien kanssa:

  • Poliisin pyytäessä jaamme henkilötiedot heidän kanssaan
  • IT-konsulttien kanssa koskien ajoittain IT-järjestelmien huoltopalvelua ja kehittämistä
  • Kun siirrämme henkilötietojasi meidän toimieksiannosta toiselle yritykselle, ns. henkilötietojen käsiittelijöille, olemme erikseen sopineet, että henkilötietojasi käsitellään lainmukaisesti,

Kaikki meille antamasi henkilötiedot tallennetaan, käsitellään ja säilytetään Euroopan Unionissa (EU/ETA).


1.4 Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on oikeus tarkistaa käsittelemiämme henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot, tai poistamaan henkilötietosi rekisteristämme. Voit myös pyytää meitä rajoittamaan sinua koskevia henkilötietoja.

Mikäli haluat rajoittaa tai poistaa näiden ehtojen kannalta tarpeellisia tietoja saatamme lopettaa asiakastilisi, mikäli henkilötietoja ei voida korvata toisilla yhteystiedoilla.

Suurin osa Lindberg Lund Oy:n viestinnästä tapahtuu sähköpostitse. Voit milloin tahansa kieltäytyä, ja poistamme sinut postituslistalta. Tämä tapahtuu viestissä olevan linkin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä.

Jos haluat muuttaa viestintäkanavaa, tarkastella tai poistaa käsittelemiämme henkilötietojasi, tai käyttää muita oikeuksiasi voit olla yhteydessä Lindberg & Lund Oy:n asiakaspalveluun (ks. Yhteystiedot selosteen lopussa).

Käsittelemme henkilötietojasi päänsääntöisesti EU:n ja ETA:n sisällä.

Jos katsot että olemme käsitelleet yhteystietojasi virheellisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle


2. ASIAKASTILIN LOPETTAMINEN

Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa lopettaa toistaiseksi voimassa olevan asiakastilin.

Ota siinä tapauksessa yhteyttä Lindberg & Lund Oy:n asiakaspalveluun.

Asiakastilisi päättyyy 30 päivän kuluttua siitä kun meille on ilmoitettu lopettamistoiveesta.

Meillä on oikeus sulkea asiakastilin milloin tahansa.

Mikäli yritykselläsi ei ole rekisteröityjä ostoja 60 kuukauteen, asiakastili suljetaan automaattisesti.

Mikäli yrityksesi ei ole rekisteröinyt ostoa 24 kuukauteen, asiakastili suljetaan automaattisesti ja yrityksen tiedot poistetaan lakisääteisten velvoitteiden perusteella. (esim. lakisääteinen kirjanpitoaineisto)

Tämä koskee myös silloin kun asiakassuhde loppuu ja asiakas päättää lopettaa asiakastilinsä.


3. Ehtojen muuttaminen

Meillä on oikeus muuttaa ehtojamme aika ajoin. Ilmoitamme muutoksista sähköpostitse.

llmoitamme muutoksista sähköpostitse vähintään kuukautta ennen muutosten voimaanastumista.

Ehtojen muutoksista tiedotetaan verkkosivuillamme www.lindberg-lund.fi



1. Yhteystiedot 

Lindberg & Lund Oy Ab
Teollisuukatu 2
21600 Parainen

Puhelin: +358-2-458 2220

Sähköposti: info@lindberg-lund.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Monica Lindblom, sähköposti: monica@lindberg-lund.fi

Tukipiste 
Hakemisto
Tuotevastuullinen