Lindberg-Lund Oy
teknilliskemiallisten tuotteiden
markkinajohtava toimittaja

Finsk_flagg English - Lindberg & Lund AS

Silikoniliima
Silikonilla on hyvä tarttuvuus eri materiaaleille ja omaa erinomaiset termiset ominaisuudet. Sen lämpötila-alue on -50OC - + 180 OC.

Silikonit kestävät lyhyitä aikoja jopa 350 OC. Silikonin matalasta E- moduulista johtuen liimasauma vaimentaa tehokkaasti tärinää. Samalla silikoni tiivistää ja estää korroosiota. Silikonilla on myös hyvät sähköneristämisominaisuudet joka puolestaan vähentää galvaanisen korroosion riskiä.

Korkea joustavuus ja matala E- moduuli vähentää lämpötilan vaihtelevuudesta johtuvaa vaikutusta liimasaumaan. Silikoni toimii siitä syystä erinomaisesti liittämään materiaaleja joilla on suuria eroja laajenemisessa. Silikonilla on hyvä sään-, hapon-, otsonin-, UV- kestävyys sekä erinomainen kemikaalinkestävyys. Silikonilla on erinomaiset ympäristöominaisuudet eikä mitään tunnettuja haitallisia ominaisuuksia.

Lindberg & Lund toimittaa Wacker Silicones- silikoniliimaa. Heillä on laaja valikoima tuotteita eri ominaisuuksilla: juoksevasta tahnamaiseen, shore A 10 kovuudesta A 80 asti, kirkkaasta mustaan, sähköneristävä tai puolijohtava ja termisesti eristävä.

Tukipiste 
Hakemisto
Tuotevastuullinen 

Matti Lipponen
Tekninen myynti
Sähkö- ja elektroniikkahartsit,
Araldite liimat, Panacol liimat

Victor Österlund

Tlf: +358 (0) 45 320 7699
matti@lindberg-lund.fi

 

Juha Perkkiö
Tekninen myynti
Wacker silikonikumit ja –liimat,
Araldite liimat

Victor Österlund

Tlf: +358 (0) 45 618 3067
juha@lindberg-lund.fi