Lindberg-Lund Oy
teknilliskemiallisten tuotteiden
markkinajohtava toimittaja

Finsk_flagg English - Lindberg & Lund AS
Etsi data

Lindberg & Lund -ryhmä toimittaa JAX-tuotteet Norjan lisäksi nyt myös Suomessa.

Koetamme jatkuvasti laajentaa tuotevalikoimamme laatutuotteilla ja JAX-edustuksen mukana Lindberg & Lund ryhmän vahva osaaminen voiteluaineissa on nyt myös Suomessa.

JAX on Yhdysvaltalainen elintarviketeollisuuden voiteluaineisiin keskittynyt perheyritys, joka sai ensimmäisenä maailmassa elintarvikeluokan hyväksynnän tuotteilleen vuonna 1962. Nykyisin sen tuotepaletti käsittää yli 200 NSF H1-, 3H- ja H2-rekisteröityä tuotetta elintarviketeollisuuden haastaviin tarpeisiin. Yrityksen asiakkaina ovat kaikki globaalit elintarvikeyhtiöt sekä lukemattomia alueellisia valmistajia ympäri maailman. JAX:in korkealuokkaisesta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki elintarviketeollisuuden tarvitsemat voiteluaineet, mikä tarjoaa asiakkaalle turvallisuutta, huolettomuutta sekä korkeaa suorituskykyä. JAX elintarvikeluokan voiteluaineita myydään kaikkialla maailmassa.

www.jax.com; www.jax-lube.fi

JAX tuotevalikoima

Elintarvikeluokan voiteluaineet (rasvat, öljyt ja aerosolituotteet)

JAX-voiteluöljyvalikoima kattaa vaihteistoöljyt, ketjuöljyt, vakuumipumppuöljyt, kompressoriöljyt, kuuman kestävät öljyt sekä useat erikoisöljyt elintarviketeollisuuden tarpeisiin. 

Paljon tuotteita saatavilla meidän Suomen varastostamme.

Otattehan rohkeasti yhteyttä kysyäksenne lisää.

JAX